Kaspersky VPN

Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i visse områder.

Kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

VPN-forbindelsen etableres ved hjælp af Kaspersky VPN Secure Connection, som tilbydes som en del af Kaspersky Plus-abonnementsplaner. Kan du starte Kaspersky VPN Secure Connection fra menuen Start (i Microsoft Windows 7 operativsystem eller tidligere versioner), fra startskærmen (i Microsoft Windows 8 operativsystem eller tidligere versioner) eller fra vinduet for Kaspersky-programmet.

Sådan startes Kaspersky VPN Secure Connection fra Kaspersky-programvinduet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Fortrolighed afsnittet.
  3. I vinduet Kaspersky VPN skal du klikke på knappen Brug.

Dette åbner hovedvinduet i Kaspersky VPN Secure Connection.

Flere oplysninger om Kaspersky VPN Secure Connnections funktion findes i programmets hjælpefiler.